Friday, 12 September 2014

Mealshake PERCUMA Sambil MENDERMA (SEPTEMBER 2014)

Assalamualaikum.

Nak kongsi berita terkini. Buat semua diluar sana yang beli set Mealshakes promosi dari Shaklee Malaysia bulan ini anda memang bertuah. (Set buy 3 free 1)


Eh,  kenapa bertuah? Sebab dengan pembelian 'set tersebut', pihak Shaklee akan mengambil 10% dari hasil jualan untuk disalurkan ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun. Untuk maklumat lanjut klik poster dibawah.



Sambil membeli, sambil dapat extra mealshake free, sambil menderm. Kan bagus tu. Secara tak lansung dapat pakej FREE + CHARITY.

Mealshakes ni kalau konsisten makan, kulit jadi cantik, langsing,anak yang makan pulak jadi cerdik,sihat. Ini pengalaman daripada pengguna Mealshake sendiri tau! Kalau korang tak percaya korang beli la try sendiri. Hihi. Tapi serius betul. Mealshakes memang tak rugi consume setiap hari. InsyaAllah, efek memang best. (Bukti? Stok mealshakes asyik sold out je kat Shaklee okeyh!)




Wirdatul Ainna

SID : 908531

SMS / whatsapp / viber / wechat : 0129731595



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee dan mendapatkan khidmat nasihat selepas pembelian? Sila hubungi saya di nombor 0129731595.  Jika anda berminat untuk menjadi pengedar sah Shaklee, anda boleh hubungi saya untuk pemprosesan pendaftaran ahli dibawah saya. Atau sekiranya anda berada berhampiran mana2 cawangan Shaklee, anda boleh gunakan ID saya [908531] untuk membeli produk Shaklee atau daftar ahli secara walk in, dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya.

2 comments:

  1. salam kenal sis, sy singgah sini follow #196

    http://norazua10.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  2. Salam.Singgah dan follow sini ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete